Tehnologii folosite de Legea pentru echipament sportiv

Inovatia tehnologica si optimizarea eficientei in productie, in mod constant urmarite de LEGEA ca obiective principale, permit acestei firme sa prezinte pe piata cele mai bune produse prin utilizarea unor tesaturi de prima calitate supuse unor tratamente speciale, care sa satisfaca toate exigentele purtatorilor, purtatori reprezentati in primul rand de sportivi.

T-MESH Aceasta tesatura reprezinta tehnologia LEGEA care asigura prospetimea si confortul necesar, faciliteaza transpiratia si evaporarea si confera o mare usurinta in miscare recomandandu-se folosirea in activitati sportive.

POLCOTTON Obtinut prin combinatia mai multor materiale, POLCOTTON este o tesatura speciala capabila sa ofere sportivilor prospetimea bumbacului si lejeritatea poliesterului.

RIGA FABRIC Tesatura originala reiata care confera in primul rand eleganta, imbinand confortul si rezistenta in timp.

POLYESTER FRESCO Tesatura in poliester care confera un maxim de confort, o uscare rapida.

MICRO FIBRE Structura particulara obtinuta din microfibre de poliester prin metoda impusaturii batute garanteaza o optima capacitate antitranspiranta, efect anti-vant. Delicatetea materialului asigura un maxim confort.

FRESH COTTON Bumbacul folosit de LEGEA pentru articolele sale este ideal pentru sportivii care prefera tesaturile usoare si confortabile.

PIQUET FABRIC Fibra in poliester delicat si usor. Structura in forma de stup de albina imbinata cu un design studiat si elegant asigura o capacitate de dispersare a umiditatii.

THERINDA Este o noua tesatura utilizata de LEGEA usoara dar calduroasa, permite transpiratia dar impermeabila, fibrele sale speciale asigurand rezistenta in timp. Este un material moale care confera maxim confort purtatorilor.

NYLON FIBER Structura sa impermeabila il face rezistent in fata agentilor atmosferici, dar permite transpiratia si evaporarea.

MULTIPOCKET Toate articolele care au acest simbol sunt adresate celor care nu vor sa renunte la obiectele personale in timpul activitatilor sportive.

REVERSIBLE Imbracaminte practica caracterizata de fata dubla.