Suplimente Nutritive ISOSTAR

Marca europeana puternica,recunoscuta pentru expertiza sa in domeniul nutritiei, Isostar este alaturi de sportivii profesionisti si amatori inca din 1977. Este prezent in 40 de tari inclusiv in Romania.Isostar este singura marca de nutritie sportiva ce beneficiaza de o echipa dedicata de cercetatori.

Descopera cea mai variata gama de nutritie sportiva

Isostar PULSE ENERGY BAR

Isostar PULSE ENERGY BAR este un baton energizant cu vitamine pentru antrenament sau sau competitii sportive de scurta intensitate si durata precum fitness,jogging, dar si sporturi distractive precum plimbari cu bicicleta, iesirile cu prietenii la basket,fotbal,skating,skateboard.

isostar-snack-pulse-energy-bar
Isostar HIGH ENERGY BAR

Isostar HIGH ENERGY BAR este un baton energizant cu aport crescut de glucide ,sursa de vitaminele E,C,B1,B2,PP si B6.Este adaptat nevoilor specifice ale sportivilor amatori sau de performanta in cadrul antrenamentelor sau competitiilor.

isostar-batoane-high-energy

Isostar HYDRATE & PERFORM

Isostar HYDRATE&PERFORM este o pudra pentru prepararea bauturii izotonice si energizante destinata hidratarii sportivilor amatori si profesionisti.Compenseaza pierderile de apa, energie si micronutrienti.

isostar-hidrate-and-perform-portocale

Isostar ENERGY GEL

O adevarata bomba de energie rapida, cu continut 100% de glucide cu eliberare rapida. Gelul energizant Isostar,contine un mix de vitamine,minerale si glucide optim pentru favorizarea functiilor musculare si a metabolismului energetic.

 

Isostar POWERTABS

Tablete efervescente Isostar Powertabs sunt special create pentru a favoriza rehidratarea organismului supus stresului de efort,datorita formulei izotonice si a dozajului optim de vitamine si minerale.

 

Pentru mai multe detalii legate de pudre, geluri, shoturi, sustinatoare de efort, etc. sunati la: 0749 198 038