Produse VITARGO

Ce este VITARGO?

VITARGO este un carbohidrat cu proprietati unice, special conceput pentru atleti de performanta, pentru a da corpului o incarcatura musculara energica eficienta. VITARGO este considerabil un carbohidrat mai puternic fata de alti carbohidrati sportivi, structura lui moleculara fiind asemanatoare glicogenului.

VITARGO a fost testat clinic la Institutul Karolinska din Stokholm, si s-a facut o comparatie fata de el si alti carbohidrati sportivi“obisnuiti”.

Rezultatele au aratat ca VITARGO este cu 70% mai rapid in a depozita nivelul de glicogen si cu 80% mai rapid in absortia lui de catre stomac, in comparatie cu alte combinatii normale ale polimerilor de glucoza complecsi. Pentru consumator, asta inseamna recuperare rapida, fara balonari stomacale, iar nivelul de gliogen va fi depozitat intr-un mod mai rapid si mai eficient. Pentru a pastra efectul – VITARGO, este important sa nu se amestece VITARGO cu zahar(zahar,precum carbohidrati ca fructoza, glucoza sau maltodextrina.)

VITARGO este un produs fara zahar.

Studiile germane au demonstrat clar ca un amestec de VITARGO cu creatinamonohidrata creste forta musculara si produce cresterea in greutate mult mai rapid decat un carbohidrat+creatina obisnuit.

Suplimente de Carbohidrati

Suplimente de Carbohidrati VITARGO

VITARGO CARBOLOADER / VITARGO PUR

Proprietatile unice ale lui VITARGO dau oportunitatea de a performa la nivelul maxim in sporturile care necesita rezistenta extrema, precum si in gimnastica.Efectele pozitive ale lui VITARGO sunt bine documentate. Carbohidratul este usor accesibil muschilor si, comparat cu alte combinatii obisnuite de carbohidrati, VITARGO reumple nivelul glicogenului cu 70 % mai repede. VITARGO este disponibil cu sau fara arome sau minerale adaugate. Nu este adaugat zahar.

VITARGO CARBOLOADER (cu aroma de portocala), saculet 75 grame, 2kg sau 5 kg cutie de plastic. Fara adaos de minerale.

VITARGO + ELECTROLYTE (aroma de citrice sau strugure roz), saculet 70 grame,2kg sau 5 kg cutie de plastic. Cu adaos de minerale.

VITARGO PUR (natural)- 2kg sau 5 kg cutie de plastic, fara adaos de minerale sau arome.

CASTIG MUSCULAR / RECUPERARE

Vitargo Gainers Gold

Vitargo Carboloader

Pentru a beneficia de castig muscular si recuperare, avem o formula de carbohidrati + proteina optimista si anume VITARGO GAINERS GOLD. Aceasta este o combinatie a proteinelor din prima clasa (proteine din zer, proteine din lapte,alpha-lactalbumin)si VITARGO.

VITARGO GAINERS GOLD ajuta corpul in cel mai eficient mod in prevenirea infectiilor si a suprasolicitarii. Se poate utiliza imediat dupa exercitiile fizice ca si o bautura recuperatoare, sau intre mese pentru o energie suplimentara in cursul zilei.

Proportie VITARGO: proteine(2:1), fara adaos de zahar.

VITARGO GAINERS GOLD –(aroma de ciocolata sau capsuni) – 2kg cutie de plastic, cu adaos de minerale.

CASTIG DE PUTERE / CASTIG DE PERFORMANTA VITARGO + CREATINA

Ati incercat vreodata creatinamonohidrata? Acesta, in combinatie cu VITARGO, ajuta la transportul creatinei in tesutul muscular si, in acelasi timp are afecte asupra energiei si recuperarii dupa sau in timpul reprizelor de exercitii. VITARGO + CREATINA va face mai puternici si va contureaza muschii. Testele germane au aratat cresterea masei musculare , a greutatii corpului precum si a vigorii in timpul consumului de VITARGO + CREATINA 8,75 grame creatina pura / 100 grame praf.Fara adaos de zahar.

VITARGO + CREATINA (aroma de tropical) cutie de plastic 2 kg. Cu adaos de minerale.