Porridge Cocos si Ciocolata Fit4Day

Porridge Coconut

  • mic dejun delicios
  • conținut ridicat de proteine de 20%
  • cu scaune chia și fructe superalimentare
  • sursă de fibre pentru un bun început de zi
  • pregătit rapid și ușor
  • potrivit ca gustare
  • într-un ambalaj practic de o portie
  • vegetarian

Fit4Day – Eat smart. Be fit.

Cu Fit4Day, o alimentație sănătoasă și bogată în proteine, precum și cu o reducere a carbohidraților, viața de zi cu zi este mai ușoară.

Fie că este vorba despre un mic dejun nutritiv, o masă gustoasă sau o cină consistentă.

Fidel devizei „Mănâncă inteligent. Fii în formă”, produsele Fit4Day oferă posibilitatea de a mânca echilibrat, bogat în proteine ​​și cu conținut scăzut de carbohidrați oriunde și oricând.

Fiți în formă de la inceputul zilei cu Fit4Day Superfood Porridge! Făina de ovăz de înaltă calitate, precum și zerul și proteinele din lapte asigură un conținut ridicat de proteine în acest terci. În plus față de un conținut ridicat de proteine și fibre, superalimentele, cum ar fi semințele de chia și delicioasele afine uscate, fructele de goji sau fulgii de nucă de cocos, completează experiența gustativă. Datorită pungii practice de o porție, terciul vegetarian Superfood poate fi preparat rapid nu numai acasă, ci și la locul de muncă sau oriunde este disponibilă apă fierbinte.

Terciul Fit4Day Superfood oferă organismului proteine ​​de înaltă calitate. Pentru o nutriție sănătoasă, echilibrată și un stil de viață potrivit, proteinele sunt foarte importante. Mușchii noștri constau în cea mai mare parte din proteine, astfel încât organismul are nevoie de ele în cantități suficiente. Proteina servește ca nutrient pentru câștigul musculaturii și pentru menținerea oaselor normale.

Superalimentele sunt alimente bogate în nutrienți. De exemplu, conțin multe vitamine, minerale, fitochimicale secundare sau acizi grași valoroși. Datorită conținutului ridicat de substanțe, acestea ar trebui să aibă un efect de promovare a sănătății.Totuși, fiind o categorie relativ nouă, nu există dovezi științifice despre efectele superalimentelor.

Fit4Day Superfood Porridge Coconut-Chocolate-Chia conține semințe de chia, precum și fulgi de cocos delicioși. Pulpa de nucă de cocos este bogată în fibre, acizi grași saturați cu lanț mediu și minerale. Semințele mici de chia neagră sau albă sunt o sursă bună de acizi grași polinesaturați și proteine. Amestecate cu puțină apă, acestea sunt baza ideală pentru cereale sau smoothie-uri.

Pregătirea Fit4Day Superfood Porridge este foarte ușoară. Pentru o porție (50 g) puneți conținutul complet într-o ceașcă sau într-un castron și adăugați 100 ml apă clocotită. Lăsați-l să se odihnească timp de 3-5 minute, amestecând ocazional. Alternativ, adăugați 100 ml apă caldă la 1 porție (50 g) și încălziți-o într-un cuptor cu microunde la 600 wați timp de aproximativ 1 minut. Dupa preparare, puteți rafina terciul după gust, cu fructe proaspete.

Puteți alege între aromele Afine-Vanilie-Chia și Cocos-Ciocolată-Chia. Punguța practică de 50 g încape în orice geantă.

Note importante:

O nutriție variată, echilibrată și un stil de viață sănătos sunt importante pentru sănătate. Păstrați produsul închis într-un loc uscat, ferit de lumină și la temperatura camerei (15 ° – 20 ° C).

Tabel nutrițional- Cocos-Ciocolată

Valoare nutrițională per 100g per portie*
Energie 1684 kJ (402 kcal) 842 kJ (201 kcal)
Grăsimi 12 g 6,0 g
– din care acizi grași saturați 5,3 g 2,7 g
Carbohidrați 52,0 g 26,0 g
– din care zahăr 19,0 g 9,0 g
Fibre 6,1 g 3,1 g
Proteine 21,0 g 11,0 g
Sare 0,13 g 0,07 g

*) 50 g cu 100 ml apa

Ingrediente – Cocos-Ciocolată:

Fulgi de ovăz (49%), concentrat de proteine din zer, fructoză, nucă de cocos rasă (6%), lactoză, semințe de chia (salvia hispanica) (4%), conținut de cacao în ciocolată 40% (zaharuri, masă de cacao, unt de cacao, emulgator (lecitina de soia)) (4%), izolat de proteine din zer, semințe de in, proteine din lapte, maltodextrină, amidon de porumb ceros, aromă.