Pizza Proteica Fit4Day

Pizza Proteică

  • amestec de copt pentru un aluat de pizza delicios, bogat în proteine
  • conținut ridicat de proteine de 33%
  • carbohidrati reduși*
  • conținut ridicat de fibre
  • vegetarian
  • ușor de pregătit
  • adecvat cu sosul de proteine Fit4Day pentru pizza și paste

* conținut redus de carbohidrați – în medie cu 35% mai puțini carbohidrați decât aluatul de pizza convențional

Fit4Day – Eat smart. Be fit.

Cu Fit4Day, o alimentație sănătoasă și bogată în proteine, precum și cu o reducere a carbohidraților este ușoară în viața de zi cu zi.

Fie că este vorba despre un mic dejun nutritiv, o masă gustoasă sau o cină consistentă.

Fidel devizei „Mănâncă inteligent. Fii în formă”, produsele Fit4Day oferă posibilitatea de a mânca echilibrat, bogat în proteine ​​și cu conținut scăzut de carbohidrați oriunde și oricând.

Cu Fit4Day Protein Pizza Baking Mix, o pizza cu conținut redus de carbohidrați* și bogată în proteine poate fi preparată fără eforturi mari. Sosul de proteine Fit4Day pentru pizza și paste se potrivește perfect acestui amestec de copt și face pizza ideală pentru un stil de viață de fitness și, de asemenea, pentru o dietă săracă în carbohidrați.

Pizza cu proteine Fit4Day furnizează 33% proteine. Laptele, zerul și proteinele din grâu constituie baza conținutului ridicat de proteine. Proteinele sunt foarte importante pentru o nutriție sănătoasă și echilibrată. Mușchii noștri constau în cea mai mare parte din proteine, astfel încât organismul are nevoie de ele în cantități suficiente. Proteina servește ca nutrient pentru câștigul musculaturii și pentru menținerea oaselor normale.

Pregătirea este foarte ușoară:

frământați 250 g amestec de copt cu 180 ml apă rece timp de aproximativ 6 minute până rezultă un aluat neted. Acoperiți aluatul și lăsați-l să se odihnească timp de 10 – 15 minute. Apoi întindeți aluatul între 2 fâșii de hârtie de copt pe tava de copt. Scoateți fâșia superioară. Întindeți sosul de proteine Fit4Day pentru pizza și paste pe aluat și acoperiți după cum doriți. Coaceți pizza finită timp de 12 – 14 minute la 200 ° C (căldură superioară și inferioară).

* conținut redus de carbohidrați – în medie cu 35% mai puțini carbohidrați decât aluatul de pizza convențional

Note importante:

O nutriție variată, echilibrată și un stil de viață sănătos sunt importante pentru sănătate.

Păstrați produsul închis într-un loc uscat, ferit de lumină și la temperatura camerei (15 ° – 20 ° C).

Tabel nutrițional

Valoare nutrițională per 100 g amestec pentru copt
Energie 1499 kJ (375 kcal)
Grăsimi 5,1 g
din care acizi grași saturați 1,5 g
Carbohidrați 39,6 g
– din care zahăr 3,1 g
Fibre 6,4 g
Proteine 33,9 g
Sare 2,51 g

Ingrediente:

Făină de grâu (conține gluten), proteine din grâu (conține gluten), proteine din semințe de dovleac, proteine din semințe de floarea soarelui, proteine din lapte (din lapte), făină de soia, drojdie uscată, sare, făină de ovăz (conține gluten), praf de zer îmbogățit în proteine ( de lapte), emulgator (mono- și digliceride ale acizilor grași), concentrat de proteine din zer (de lapte).

Conține alergeni potențiali: Gluten, soia și lapte (conține lactoză). Poate conține urme de proteine din ouă.