Paine Proteica Fit4Day

Paine Proteică

  • amestec de copt pentru o pâine delicioasă, care conține proteine
  • conținut ridicat de proteine de 26%
  • carbohidrati redusi *
  • conținut ridicat de fibre
  • cu semințe de in, care conține acizi grași omega-3
  • vegetarian
  • ușor de pregătit

* conținut redus de carbohidrați – în medie cu 79% mai puțini carbohidrați decât amestecul convențional pentru coacerea pâinii

Fit4Day – Eat smart. Be fit.

Cu Fit4Day, o alimentație sănătoasă și bogată în proteine, precum și cu o reducere a carbohidraților este ușoară în viața de zi cu zi.

Fie că este vorba despre un mic dejun nutritiv, o masă gustoasă sau o cină consistentă.

Fidel devizei „Mănâncă inteligent. Fii în formă”, produsele Fit4Day oferă posibilitatea de a mânca echilibrat, bogat în proteine ​​și cu conținut scăzut de carbohidrați oriunde și oricând.

Fie pentru micul dejun, prânz sau cină – cu amestecul de copt pâine cu proteine ​​Fit4Day, o pâine delicioasă, coaptă la domiciliu, se prepară ușor. Datorită ingredientelor atent selectate, pâinea proteică este ideală pentru o dietă cu conținut scăzut de carbohidrați *. Un conținut ridicat de fibre asigură energia necesară. În plus, pe lângă proteinele de înaltă calitate, cum ar fi grâul sau soia, amestecul de coacere a pâinii cu proteine ​​conține și semințe de in, bogate în acizi grași omega-3 sănătoși. Pe lângă conținutul redus de carbohidrați, proteina Fit4Day convinge cu 26% proteine. Pentru o nutriție sănătoasă, echilibrată și un stil de viață potrivit, proteinele sunt foarte importante. Mușchii noștri constau în cea mai mare parte din proteine, astfel încât organismul are nevoie de ele în cantități suficiente. Proteina servește ca nutrient pentru creștere musculară și pentru menținerea oaselor normale.

Pregătirea este simplă: frământați 250 g Amestec de copt pâine cu 210 ml apă călduță timp de aprox. 6 minute până la un aluat neted. Așezați aluatul într-o tavă de pâine (22 x 10 cm) timp de 45 – 60 de minute. Coaceți pâinea timp de 60 de minute la 190 ° C (căldură superioară și inferioară). Dintr-un pachet de amestec de copt pâine cu proteine rezultă aproximativ 400 g pâine preparată.

* conținut redus de carbohidrați – în medie cu 79% mai puțini carbohidrați decât amestecul convențional de coacere a pâinii

Note importante:

O nutriție variată, echilibrată și un stil de viață sănătos sunt importante pentru sănătate. Păstrați produsul închis într-un loc uscat, ferit de lumină și la temperatura camerei (15 ° – 20 ° C).

Tabel nutrițional

Valoare nutrițională per 100g per 100 g paine coapta
Energie 1608 kJ (383 kcal) 1136 kJ (270 kcal)
Grăsimi 16,9 g 13,4 g
– din care acizi grași saturați 2,3 g 1,8 g
Carbohidrați 13,9 g 5,9 g
– din care zahăr 5,1 g 1,9 g
Fibre 16,3 g 10,1 g
Proteine 39,7 g 26,5 g
Sare 2,10 g 1,10 g

Ingrediente:

Proteine din grâu (conține gluten), proteine din soia, proteine din lupin, semințe de in, făină de soia, grâu integral (conține gluten), făină de soia, tărâțe de grâu (conține gluten), semințe de floarea soarelui, susan, fibre de mere, drojdie uscată, sare, emulgator (lecitine de soia), făină de malț de orz (conține gluten), regulator de aciditate (diacetat de sodiu).

Conține potențiali alergeni: gluten, susan, lupin și soia. Poate conține urme de lapte (conține lactoză) și alte nuci.