Echipament sportiv profesional

Legea Sport, Cluj-Napoca, Romania

Grija pentru client si produs este responsabilitatea fiecarui angajat al nostru!Cu aceasta orientare de succes compania noastra a fost infiintata in anul 2003 avand ca activitate comercializarea de echipament sportiv pentru toate ramurile din acest domeniu, dar in timp ne-am specializat pe fotbal, volei, atletism, baschet.

Pe parcursul existentei sale, ne-am remarcat pe piata prin calitatea produselor si a serviciilor oferite, precum si prin promptitudinea cu care indeplinim necesitatile clientilor.

Afacerea noastra consta in a furniza echipamente sportive de calitate si la un pret rezonabil tuturor sportivilor, cluburilor si asociatilor sportive de orice nivel si aproape din orice ramura. Indiferent daca sunteti profesionisti sau sportivi amatori, noi va oferim echipamentul potrivit necesitatilor dv.

Compania noastra este cel mai vechi si cel mai mare distribuitor oficial al brand-ului italian LEGEA in Romania.

Brand-ul LEGEA reprezinta garantia celui mai bun raport calitate/pret : calitatea materialelor folosite, calitatea finisajelor, stilul modern si estetic dau echipei dv. o imagine de valoare. Datorita preturilor care bat orice concurenta, LEGEA asigura clubul, asociatia, echipa etc. ca pentru acelasi buget poate avea un echipament superior altor marci cunoscute. Brand-ul LEGEA contine o gama larga de articole care se adreseaza tuturor sporturilor colective si individuale, oferind echipamente complete pe gustul fiecarui sportiv. Design italian, fabricate din materiale de calitate si inovative, brand-ul LEGEA exprima look-ul european modern si este ales de sportivi din toata lumea.

Lider in mai multe tari in distribuirea echipamentelor de club, brand-ul LEGEA este prezent in majoritatea tarilor europene : Italia, Franta, Germania,Anglia, Olanda, Ungaria, Polonia, Cehia cum de altfel nu lipseste de pe continentul nord-american: SUA si Canada.

In Italia LEGEA este echipamentul oficial pentru echipele :Catania,Livorno,Avellino,Ancona,Ajaccio si multe altele.

In Romania, continua preocupare pentru clienti si intelegerea profunda a nevoilor acestora a facut ca vanzarile sa explodeze in ultimii ani si tot mai multe echipe de fotbal sunt vazute imbracate in echipament LEGEA.Intre timp LEGEA ROMANIA este onorata sa fie partenerul clubului dv. indiferent de nivelul la care sunteti in prezent si va multumim pentru increderea dv.

Noi, echipa LEGEA ROMANIA ne straduim sa participam activ la dezvoltarea sportului romanesc prin implicarea in proiecte care urmaresc indeplinirea acestui obiectiv. Deci, suntem la dispozitia dv. in orice moment!